Ismeretlen tények az online kaszinóról

Az online kaszinó végső útmutatója

Az önkizárási ellenőrzőlistával kapcsolatos további részletek a következő címen érhetők el: http://www. nj.gov/oag/ge/selfexclusion. html. 3. 3 Ha Önnek vagy valakinek, akit ismer, szerencsejáték-problémái vannak, és segítségre van szüksége, hívja: (a) a New Jersey-i Compulsive Gaming Tanácsot az 1-800-Gambler címen (lásd hasonlóképpen: www. 800gambler. org); vagy (b) Anonymous Szerencsejátékosok a 855-2-Call GA telefonszámon (lásd még: www.

Tisztán követjük a pénzmosás elleni irányelveket, valamint azokat a törvényeket, amelyek megkövetelik, hogy jelentsük Önt a hatóságoknak, ha úgy gondoljuk vagy felismerjük, hogy a Megoldásokon keresztül végrehajtott bármely tranzakciója (i) illegális tevékenységből származó pénzeszközöket tartalmaz, (ii) a tervek szerint eltitkolja. illegális tevékenységekből származó pénzeszközök, vagy (iii) azt jelenti, hogy szolgáltatóinkat bűnözői tevékenységben való segítségnyújtásra használjuk.

Kevéssé ismert tények az online kaszinóról.

5. 1. Ahhoz, hogy csatlakozhasson a fogadási játékokhoz és a Megoldásokon keresztül biztosított Promóciókhoz, regisztrált számlatulajdonosnak kell lennie. Előfordulhat, hogy csak egy képviseli a Szolgáltatásokat, és regisztrálhat is rá, valamint saját hivatalos nevével kell regisztrálnia. Soha nem férhet hozzá és nem használhatja a Szolgáltatásokat más személy fiókján keresztül, és nem engedélyezheti más egyének számára, hogy hozzáférjenek vagy használhassák az Ön fiókját használó Szolgáltatókat.

Fiók igénylésekor meg fogjuk kérni, hogy adja meg személyes adatait, beleértve a nevét, e-mail címét, lakcímét, születési napját, nemét, autós jogosítványát (vagy sok egyéb mást) államilag kibocsátott személyi igazolvány) információ és/vagy társadalombiztosítási szám. Ezenkívül lehetőséget biztosíthatunk Önnek Thrill Rewards és Sugar, Residence Casino4Fun (vagy hasonló Firm elkötelezettségi program) számlaszámok megadására, ha van ilyen, hogy növelje regisztrációját a Szolgáltatóknál.

Mindent az online kaszinóról

Ön kiáll és szavatolja, hogy minden olyan információ, amelyet bármikor felajánl nekünk, akár a számlaigénylési folyamat során, akár a számlájára történő befizetéssel kapcsolatban, bármilyen biztonsági ellenőrzésre vagy életkor/helymeghatározásra reagálva, valamint a Szolgáltatókon keresztül közzétett bármilyen információban (pl. http://jobs.thebridgework.com/employers/623956-kaszino-bonusz-informaciok a chatszobában, az Ön profiloldalain), vagy más módon az Ön fiókjához kapcsolódóan, teljesek, pontosak és nem megtévesztőek.

5. 3. A regisztrációs folyamat során vagy azt követően bármikor megkérhetjük Önt, hogy nyújtson be alátámasztó fájlokat, beleértve, de nem kizárólagosan, (a) a sofőr engedélyének (vagy más, államilag kibocsátott személyi igazolványának) másolatát, (b) lakcímének igazolása, például közüzemi számla vagy pénzintézeti kivonat, valamint (c) monetáris számlájának/befizetési és kifizetési technikájának igazolása.

Néhány online kaszinó

Ön ezennel kifejezetten megadja a visszaigazolásunkat (beleértve a harmadik féltől származó megerősítési megoldásokat is) a fiókregisztrációs folyamat során vagy azt követően a Megoldások használata során megadott összes adatra vonatkozóan. 5. 4. A fent meghatározott ellenőrzési eljárások továbbfejlesztéseként Ön kifejezetten megadja a teljesítményünknek (közvetlenül vagy külső szolgáltató cégeinken keresztül) a háttérbetekintést az Ön személyazonosságának, előzményeinek vagy bármilyen más adatának érvényesítése érdekében. egyéb információkat, amelyeket ténylegesen megadtál nekünk.

Miután ellenőriztük az Ön jelentkezési adatait, minden bizonnyal biztosítunk egy fiókot a fogadási játékokban való részvételhez, valamint a szolgáltatásokon keresztüli promóciókhoz. Abban az esetben, ha nem teljesíti az információ- vagy iratkérést, vagy mi bármilyen okból nem vagyunk elégedettek a felkínált adatokkal, megtagadhatjuk a számla megadását, vagy felfüggeszti, vagy megszünteti meglévő fiókját.

Az online kaszinó alapjainak magyarázata

2) vagy nyeremény (függetlenül attól, hogy Bonus Cash fogadásából vagy a számlán elhelyezett korlátlan pénzeszközökből származik-e vagy sem). Még inkább fenntartjuk azt az általános jogot, hogy bármikor, valamint saját belátásunk szerint további leírás nélkül felfüggesztjük vagy lezárjuk fiókját, ha ezt bármilyen okból elengedhetetlennek tartjuk.

e. kivehető) készpénz-egyensúly a számlájáról az Ön számára, mégsem juttatja át a Juttatási Bankot (a 9. 3. pontban meghatározottak szerint), majd nem vált át pénzre. Minden, az Ön fiókjával vagy használatával kapcsolatos döntésünk, a Megoldások véglegesek, és nem vitathatók és nem vonzzák őket.

Az online kaszinó legfontosabb irányelvei

Amikor számlát nyit nálunk, ki kell választania a sajátját

megjelenített név és jelszó. Kötelességednek tartja annak biztosítását, hogy sem a beceneve, sem a jelszava ne képezze az Ön tényleges nevét (vagy annak bármely összetevőjét), és ne adjon ki semmilyen személyes adatot Önre vonatkozóan.